FAQ / Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitääkö yhteyshenkilön syöttää jokaisen pelaajan tiedot erikseen ilmoittatuessa?

V: Pelaajien syöttäminen täytyy tehdä vain yhden kerran. Jatkossa kun ilmoitat joukkueesi turnaukseen Statbeatin kautta, sinun tarvitsee vain klikata, mitkä pelaajat osallistuvat kyseiseen turnaukseen.

Pitääkö kaikkien pelaajien sähköpostit ilmoittaa Statbeat palvelussa?

V: Pelaajien kirjautuminen Statbeatiin ei ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa, koska mielestämme se parantaa turnauskokemusta merkittävästi. Kirjautuessaan palveluun pelaaja tai hänen vanhempansa näkee vaivatta esimerkiksi joukkueensa seuraavan ottelun ja joukkueen otteluohjelman sekä pelaajan henkilökohtaiset ja joukkueen tilastot. Myös turnauksen pistepörssit näkyy vain kirjautuneille käyttäjille. 

Mihin pelaajien tietoja käytetään?

V: Pelaajien nimiä käytetään ottelutapahtumien tilastoinnissa. Pelaajaprofiiliin tallentuvat asiat: maalit, syötöt, pisteet ja muut tilastot, joukkueet, osallistumiset otteluihin jne. löytyvät muutoin hajautettuna joukkueen/seuran/turnauksen sivuille mutta Statbeatin avulla pelaaja voi nähdä nämä yhdessä paikassa, minkä tarkoitus on helpottaa pelaajia ja heidän vanhempiaan. 

Pitääkö pelipaitojen olla numeroituja?

V: Pitää. Turnauksessa tilastoidaan maalintekijät, syöttäjät ja varoitukset. Haluamme pitää kirjaa tilastoista mahdollisimman tarkasti ja numeroidut pelipaidat ovat tärkeitä sen kannalta.